Helgkurs 11-12 februari

Helgkurs med Gunilla Rydén och Tommy Selggrengunillatommy

Gunilla Rydén och Tommy Selggren leder en helgkurs med 4 workshops, där två lektioner är utformade för alla nivåer, dvs även nya dansare.

Tommy och Gunilla har många års erfarenhet som tangoinstruktörer och de har ofta arbetat tillsammans, t ex i de återkommande arrangemangen Tango Primavera och Otoño på Skeppsholmen i Stockholm.

.

Lördag 11 februari:

WS 1  Kl 13.30 – 15.00;
Smått och gott med fokus på rytmisk tango (lektion 1 av 2) för alla nivåer.

WS 2  Kl 15:30 – 17:00;
Tango – tajt och rytmiskt. Musikalitet för vana dansare.

MILONGA Kl 19.00-24.00 med knytis. Ta med valfri rätt till en gemensam buffé, ta även med tallrik och bestick o dyl.  50 kr i entré för den som inte går kurs. DJ Eva Nordstigen.

.

Söndag 12 februari:

WS 3  Kl 12.00 – 13:30;
Smått och gott med fokus på rytmisk tango (lektion 2 av 2) för alla nivåer.

WS 4  Kl 14.00 – 15:30;
Tangovals – runt, runt, runt…, för vana dansare

.

Lokal: A-huset, Jordgatan 6, i centrala Örebro. Se karta.

Kostnad per WS 150 kr.  Parvis anmälan gäller för att garanteras plats. Det är möjligt att anmäla sig som singel men man får då invänta möjlighet att bilda danspar med någon annan singelanmäld. Gör din anmälan i formuläret nedan och sätt in avgiften på pg 400 52 59–9 senast onsdag den 8 februari.

.

Så här beskriver Gunilla Rydén sig själv som instruktör :

”Jag tycker om att fokusera på verktygen som gör dansen så musikalisk, njutningsfylld och variationsrik som möjligt. Jag arbetar mera kring Hur man gör än Vad man gör. Min danspedagogutbildning 1993-94 gav mig inspiration till att tänka i andra banor än att lära ut steg och stegkombinationer då man jobbar med kropp & musik. Sedan dess har jag fått nya ”sanningar” med jämna mellanrum, både genom eget arbete och tillsammans med olika kollegor.”

Tommy Selggren undervisar sedan flera år i Gävle och har lett kurser på många andra ställen i sällskap med Gunilla Rydén och Kerstin Hede. Han skriver att han tycker mycket om teknik och musikalitet när han undervisar. ”Giro och vals är något jag nästan gillar för mycket :-).”

 
Anmälan: Helgkurs

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Personnummer (obligatoriskt)

Hemort (obligatoriskt)

Partner, eventuell (namn)

Partnerns personnummer

Ange vilka ws ni/du vill delta i: WS1, WS2, osv eller hela kursen