Sidhuvud
---

Hej tangovänner!

Man tror det knappt är sant, att hösten närmar sig och att det är dags att anmäla sig till en tangokurs. Nytt för denna termin är att vi gör en extra satsning på nybörjare och studenter.

Giorgio Regnoli blir huvudlärare för en ny nybörjarkurs till ett förmånligt pris och med en extra rabatt för studenter. Allt för att försöka locka fler att börja dansa argentinsk tango. Ni som kan får gärna sprida detta budskap vidare till vänner och bekanta; säg att nu är Tillfället att börja dansa tango. Kursavgiften är bara 600 kr för 12 ggr och 300 kr för studenter. 

För att få en möjlighet att känna sig för ordnar vi tre Prova På torsdagarna den 1 och 8 september i Kulturpalatset kl 18-19 liksom måndagen den 12 september kl 18-19 i A-huset.

Alla terminskurser startar måndag den 19 september i A-huset, Jordgatan 6.

Nybörjarkursen pågår kl 17.30-18.30. Instruktörer utöver Giorgio är Catrin Fägell, Aldo Villanueva och Eva-Lena Van de Zande.

Fortsättningskurs 2, som riktar sig till vana dansare, har tiden kl 18.45-20.15. Den leds av samma lärare som nybörjarkursen.

Fortsättningskurs 1, som vänder sig till dem som gått en nybörjarkurs, pågår kl 19.00-20.15 och leds av Ingemar Nederman och Tina Brus.

Nytt är också att det efter kurserna vid kl 20.15 blir social dans öppen för alla till kl 21.30.

Läs mer på hemsidan http://tangorionegro.org/kurs där du också gör din anmälan.

Vi ses!

Tango Rio Negro

---

Tango Rio Negro
Föreningen för argentinsk tango i Örebro
http://tangorionegro.org/
info@tangorionegro.org