Sidhuvud
---

Hej alla tangovänner!

Här kommer ett extra utrop om att det är dags att anmäla sig till vårens terminskurser som startar måndag den 23 januari i A-huset med våra instruktörer Giorgio Regnoli / Rita Caldas och Aldo Villanueva / Eva-Lena Van de Zande.

Det blir en termin 2 av den nybörjarkurs som startade i höstas och en fortsättningskurs för dem som hållit på ett längre tag. Dessutom startar vi en ny nybörjarkurs. Inför denna erbjuder vi två tillfällen för gratis Prova På; torsdag den 12 januari kl 18-19 i Kulturpalatset (Nygatan 38, gårdshuset, södra gaveln dit man tar sig på en järntrappa, 1 tr upp) samt måndag den 16 januari kl 18-19 i A-huset, Jordgatan 6. Tipsa vänner och bekanta om denna möjlighet att testa argentinsk tango! Du kan t ex dela den information som finns på vår Facebook-sida (Tango Rio Negro) med dina egna vänner.

Här är länken till vårt kursutbud: http://tangorionegro.org/kurser/

Vi vill också påminna om helgkursen den 11-12 februari då vi gästas av instruktörerna Gunilla Rydén och Tommy Selggren. Det blir fyra workshops varav två vänder sig till alla nivåer, dvs även nya dansare. Välkommen med din anmälan på http://tangorionegro.org/ryden-selggren/

Glöm inte heller att förnya ditt medlemskap i föreningen. Det kostar bara 100 kr per kalenderår och ger dig tillgång till medlemssidorna på hemsidan och en och annan förmån som kan dyka upp. Det är viktigt att du anmäler medlemskapet på hemsidan så att du får tillgång till logg in och vi får in din e-postadress för medlemsutskick. Årsmöte i föreningen avhålls torsdag den 19 januari i Kulturpalatset kl 18-19. Vårt plusgiro lyder som följer: 400 52 59–9.

Till oss alla önskar vi ett fortsatt Gott Nytt Tangoår!

---

Tango Rio Negro
Föreningen för argentinsk tango i Örebro
http://tangorionegro.org/
info@tangorionegro.org