Sidhuvud
---

Hej alla tangovänner!                               

Hösten närmar sig och vi välkomnar såväl gamla som nya medlemmar att ta sig an tangons olika spännande utmaningar.

Terminskurserna startar måndag den 25 september med två nivåer, nybörjare och fortsättare. Våra uppskattade och erfarna dansare Aldo Villanueva och Catrin Fägell kommer att undervisa. Redan måndag den 18 september kör vi igång med en Komma igång-praktika klockan 19.00 i A-huset, Jordgatan 6. Dansare på alla nivåer är välkomna.

Se mer info om kurserna på vår hemsida tangorionegro.org där du gör din anmälan.

Denna termin har vår professionelle lärare Giorgio Regnoli tackat nej till uppdraget. Under de år vi har haft glädjen att anlita Giorgio har vi gått back varje termin eftersom terminsavgifterna inte har täckt omkostnaderna. Vi har nu beslutat att vi framöver behöver ha full kostnadstäckning för terminskurserna. För att klara Giorgios arvode och omkostnader för hösten skulle vi behövt höja terminsavgiften till 1400 kr vilket vi inte såg som rimligt. Framledes hoppas vi kunna anlita Giorgio på andra sätt.

Torsdag den 14 september (i Kulturpalatset) och måndagen den 18 september (före Komma igång-praktikan) har vi Prova på mellan 18-19. Tipsa vänner och bekanta om detta tillfälle att bekanta sig med grunder i argentinska tango. Tiden kl 18-19 på torsdagar före Torsdagstangon i Kulturpalatset vill vi i övrigt använda till praktika och olika inslag som erbjuder fördjupning i tangons dans och musik.

Redan helgen den 16-17 september erbjuder vi en helgkurs med Gunilla Rydén och Tommy Selggren. Skriv också in lördagen den 11 november i kalendern då jag hoppas att vi alla möts på vår årligen återkommande Milonga Noviembre.

Under hösten kommer vi åter göra ett försök att avlasta styrelsen genom att mer konsekvent införa att värdskapet för Torsdagstangon fördelas på andra medlemmar i föreningen. Per-Olof Sundh håller i den planeringen.

Vi ser fram mot en ny och livaktig termin och mot att vi alla hjälps åt att uppnå vårt mål att sprida och utveckla den argentinska tangon i Örebro med omnejd.

Varma hälsningar

Kersti Freed Klevmar
Ordförande

---

Tango Rio Negro
Föreningen för argentinsk tango i Örebro
http://tangorionegro.org/
info@tangorionegro.org