AKTUELLT

Terminsavslutning 8 maj, A-Huset, kl 18

Vårterminens terminsavslutning för alla terminskurser sker den 8/5 på A-Huset kl 18.00. Gästande DJ Anna-Stina Oscarsson inleder kl 18.00 med en workshop i milonga tillsammans med Catrin. Det blir fika och dans efter workshopen. Alla medlemmar är välkomna.


Sommartango i Wadköping

Tango Rio Negro bjuder in till Sommartango i Wadköping med start 19 juni, måndagkvällar fram till och med 28 augusti. Detaljerad information kommer.


Välkommen till vår
Praktika i Kulturpalatset

Vårens praktika 2023 har startat. Normalt dansar vi mellan kl 18:30 och 21:00 på torsdagar och räknar med att hålla på maj månad ut. Se annonsering på Facebook för eventuella avvikelser.

Praktikan är gratis för både medlemmar och icke medlemmar.

Adressen är Nygatan 38 (länk till karta). Lokalen ligger i en fristående stor byggnad på gården kallad Kulturpalatset. Dit tar du dig på en järntrappa till husets södra ände (andra sidan sett från Nygatan). Där har också Nerikes Dansinstitut sin ingång. Vi håller till en trappa upp.

Vill man värma upp finns en spellista på Spotify med klassiska tandor  (4 hour tango playlist). Och här finns en hel del tips och instruktioner man kan titta på.

 


Medlem i Tango Rio Negro blir man genom att sätta in 200 kr på pg 400 52 59 – 9 eller Swish123 544 77 76 och anmäla sig som medlem på hemsidan, sidan Bli medlem. Det är viktigt så att vi får tillgång till dina kontaktuppgifter. På det sättet får du också tillgång till medlemssidorna, där det finns videoklipp, medlemsförteckning, mötesprotokoll m m. Som medlem har du också 10 procents rabatt på skor hos Dansshopen på Nygatan 28. Medlemskapet kan man styrka med förteckningen här på hemsidan.

Du kan också ansluta dig till vår offentliga grupp på Facebook som kort och gott heter Tango Rio Negro. Där kan du göra inlägg, få du tips på evenemang och fråga om samåkning till evenemang i andra städer med mera.


Har du frågor och synpunkter på verksamheten i Tango Rio Negro kan du använda meddelandeformuläret på sidan Kontakt.
Det går också bra att använda e-postadressen info /@/ tangorionegro.org. (Utan snedstreck och mellanslag).


EFTERLYSNING: Om din e-postadress saknas i medlemslistan (som är tillgänglig efter inloggning) vänligen meddela den nya adressen till hemsidan. Detsamma gäller vid byte av e-postadress.


Njut av en stunds tango med skön känsla…

Kontaktadress till hemsidans redaktör.