Praktika

 

Entré 20 kr för dans + 20 kr för fika. Går du ofta kan du betala 300 kr för en hel termin inkl fika. Swisha till 1235447776.

Höstens praktika varje torsdag inleds med ett INTRO kl. 18:00 – 18:30.

Du som vill hålla i ett intro och har något du vill dela med dig av till oss andra är välkommen med ditt förslag till Eva Nordstigen som är praktikaansvarig ( mobil: 0736879686 eller e-mail : enordstigen@gmail.com)

Något enkelt steg, figur, eller övning du gillar för hållning, abrazo. Eller kanske något om musikalitet i dansen…. Bara några förslag.

Om du vill vara del i att ställa i ordning för praktikan är du också välkommen att höra av dig.

Tanken med praktikan är att kunna ÖVA på det man får med sig från terminskurser, ws och annat. Att slipa på olika saker. Öva valfritt efter var och ens behov. Vi hjälps ju åt. Nybörjare och vana dansare övar i det rum som är till för det hela kvällen om vi vill. Nödvändigt att öva för att Inte glömma vad vi får med oss på vägen. Lätt hänt annars att vi tappar bort detaljer. Kroppen skall ju vänja sig vid nya sätt och rörelser.

Kl. 19:00 startar praktilongan i det andra rummet. Där övar vi vår dans och på att fungera tillsammans på dansgolvet. Skapa en bra miljö att dansa i med ett trivsamt flöde. Detta görs med hjälp av ett kort intro med tips och råd varje gång. Det finns grundläggande regler som är användbara för att skapa bra flöde i dansriktningen. Vi vill skapa bra flöde även när det blir trångt på dansgolvet.

Musikteman kommer också att förekomma för att lära känna olika orkestrars karaktärer och kunna använda musikalitet i dansen.

Praktika varje vecka utom när det är röd dag.

Välkommen till vår praktika !