Bli medlem

 

Välkommen att bli medlem i Tango Rio Negro genom att fylla i formuläret nedan. Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår. Pengarna sätts in på pg 400 52 59 – 9.

Genom att anmäla medlemskapet här får du tillgång till medlemssidor med videoklipp,  medlemsförteckning, mötesprotokoll och annat smått och gott. Du väljer själv användarnamn och lösenord. Samtidigt får du din e-postadress registrerad för medlemsutskick. Detta är viktigt om du vill bli uppdaterad om verksamheten i föreningen.

Som medlem medger du således att din e-postadress görs tillgänglig för andra medlemmar i föreningen. I övrigt hanteras dina personuppgifter enbart av styrelsen och ingen annan.

Du bör också teckna dig som prenumerant på föreningens nyhetsbrev, där vi informerar om de utåtriktade aktiviteter som är på gång. För detta krävs inte medlemskap. Du beställer och avbeställer nyhetsbrev på egen hand. Din e-postadress lämnas inte ut till någon annan.

Obs! Sätt gärna in avgiften med en separat inbetalning och kursavgiften på en annan, så blir det tydligare för kassören vad pengarna ska betala!

Som medlem i föreningen har du 10 procents rabatt på skor hos Dansshopen, Nygatan 28. Medlemskapet kan styrkas med medlemsförteckningen här på hemsidan.

Här kan du också läsa föreningens Stadgar för Tango Rio Negro.

 
Bli medlem

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

Adress (obligatoriskt)

Postnr och ort (obligatoriskt)

Användarnamn (obligatoriskt) OBS Använd inte åäö!

Lösenord (obligatoriskt)

Upprepa lösenord (obligatoriskt)

Eventuellt meddelande