Bli medlem

 

Bli medlem i Tango Rio Negro genom att fylla i formuläret nedan. Genom att anmäla medlemskapet här får du tillgång till medlemssidor med videoklipp, medlemsförteckning, mötesprotokoll och annat smått och gott. Medlemsavgiften är 200 kr per kalenderår. Pengarna sätts in på pg 400 52 59 – 9 eller via Swish 123 544 77 76. Glöm inte att skriva vem inbetalningen kommer från.

Du väljer själv användarnamn och lösenord i formuläret. Samtidigt får du din e-postadress registrerad för medlemsutskick. Detta är viktigt om du vill bli uppdaterad om verksamheten i föreningen.

Som medlem medger du att din e-postadress görs tillgänglig för andra medlemmar i föreningen. I övrigt hanteras dina personuppgifter enbart av styrelsen och ingen annan. Se mer om detta nedan.

Obs! Sätt gärna in avgiften med en separat inbetalning och kursavgiften på en annan, så blir det tydligare för kassören vad pengarna ska betala!

Som medlem i föreningen har du 10 procents rabatt på skor hos dansshoppen.nu . Medlemskapet kan styrkas med medlemsförteckningen här på hemsidan.

Här kan du också läsa föreningens Stadgar för Tango Rio Negro.

En ny EU-förordning trädde i kraft den 25 maj 2018 – GDPR (General Data Protection Regulation). Den ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL). I och med detta skärps kraven på hur dina personuppgifter behandlas av företag och föreningar. Föreningen Tango Rio Negro tar in uppgifter om medlemmars namn,  e-postadress, telefon- och vid kursanmälningar även personnummer – detta för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till vårt studieförbund NBV.  Vi garanterar att dina personuppgifter är trygga hos oss och att de bara används i detta syfte. E-postadresserna blir också tillgängliga för andra medlemmar efter inloggning på hemsidan. Vi överlåter inte din information till annan utomstående part och uppgifterna raderas när du säger upp ditt medlemskap. Om du inte godkänner att vi lagrar dina uppgifter så kontakta styrelsen på info@tangorionegro.org

   
  Bli medlem

  Förnamn (obligatoriskt)

  Efternamn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Adress (obligatoriskt)

  Postadress (obligatoriskt)

  Användarnamn (obligatoriskt) OBS Använd inte åäö!

  Lösenord (obligatoriskt)

  Upprepa lösenord (obligatoriskt)

  Eventuellt meddelande