Fördjupningskurs

Fördjupningskurs VT 2022

Startar: Måndag den 31 januari.

Med externa lärarkonstellationer som även kan väljas separat.

Tid: måndagar 19.00-20.15. Lokal: A-huset, Jordgatan 6, se karta.

För dig som tillägnat dig grunderna i argentinsk tango, är bekväm med att dansa socialt och vill utveckla din dans med fördjupad teknik och nya figurer.

Program:

Upplägg som föregående terminer med lärarkonstellationer som efter tre veckor växlar. På det sättet kommer vi under våren att få ta del av flera olika lärarkonstellationers pedagogik och idéer. Normalt genomförs de tre veckorna på så sätt att lärarna är här de två första måndagarna av tre medan vi själva ansvarar för  en repetition den tredje veckan. Lärarna för vt 2022 är ännu inte klara.

Antal tillfällen: 12 st á 75 min. Dessutom en kursavslutning gemensam för alla terminskurser.

Kursavgift: 900 kr, alternativt 300 kr per lärarkonstellation plus repetition/avslutning, sammanlagt tre kurstillfällen. Till detta kommer en medlemsavgift på 200 kr per kalenderår som betalas in med en separat insättning. Se mer om medlemskap nedan. Avgifterna sätts in på pg 400 52 59 – 9.  Kursavgiften betalas senast till andra kurstillfället.

Obs! Var noga med att ange vem pengarna kommer ifrån och vad de avser när du för över pengar.

Kursen bygger på att deltagarna är jämna par. Det går bra att anmäla sig som singel, men man får då invänta möjligheten att bilda par med någon annan singelanmäld följare eller förare. Anmälan görs i formuläret nedan och bekräftas med ett e-brev. Har du frågor kontakta Catrin Fägell 070 203 16 76 eller Anders Munkesjö 070-787 34 90

(Personnummer behövs för redovisningen till studieförbundet NBV.)

Medlemskap. Som medlem i föreningen kan du logga in på medlemssidorna där du får tillgång till videoklipp, bildgalleri, mötesprotokoll m m. För att få tillträde behöver du fylla i dina personuppgifter i formuläret på sidan Bli medlem. Därmed får du också din e-postadress registrerad för medlemsutskick.

Anmälan: Fördjupningskurs

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Din e-postadress (obligatoriskt)

Telefonnummer (obligatoriskt)

Personnummer (obligatoriskt)

Partner, eventuell (namn)

Partnerns personnummer

Här anger du om anmälan gäller del av kursen