Fördjupningskurs

Terminskurs

Fördjupningskurs

Startar: Måndag den 22 januari.

Tid: måndagar 19.00-20.15. Lokal: A-huset, Jordgatan 6, se karta.

För dig som tillägnat dig grunderna i argentinsk tango, är bekväm med att dansa socialt och vill utveckla din dans med fördjupad teknik och nya figurer.

Instruktörer: Aldo Villanueva och Catrin Fägell.

Antal tillfällen: 12 st á 75 min.

Kursavgift: 900 kr. Till detta kommer en medlemsavgift på 100 kr per kalenderår som betalas in med en separat insättning. Se mer om medlemskap nedan. Avgifterna sätts in på pg 400 52 59 – 9.  Kursavgiften betalas senast till andra kurstillfället. Går du även fortsättningskursen får du 300 kronor i rabatt på en av kurserna, dvs totalpris 1 500 kr.

Obs! Var noga med att ange vem pengarna kommer ifrån och vad de avser när du för över pengar.

Kursen bygger på att deltagarna är jämna par. Det går bra att anmäla sig som singel, men man får då invänta möjligheten att bilda par med någon annan singelanmäld följare eller förare. Anmälan görs i formuläret nedan och bekräftas med ett e-brev. Har du frågor kontakta Catrin Fägell 070 203 16 76.

(Personnummer behövs för redovisningen till studieförbundet NBV.)

Medlemskap. Som medlem i föreningen kan du logga in på medlemssidorna där du får tillgång till videoklipp, bildgalleri, mötesprotokoll m m. För att få tillträde behöver du fylla i dina personuppgifter i formuläret på sidan Bli medlem. Därmed får du också din e-postadress registrerad för medlemsutskick. Viktigt! Du bör också bli prenumerant på föreningens nyhetsbrev, vilket inte kräver medlemskap. Det gör du på sidan Nyhetsbrev.

Anmälan: Fördjupningskurs

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Din e-postadress (obligatoriskt)

Telefonnummer (obligatoriskt)

Personnummer (obligatoriskt)

Partner, eventuell (namn)

Partnerns personnummer

Eventuellt meddelande